kima

7 serveringer 365

Menuen skal vælges af hele bordet og deles family-style.

Menuen kan fås pescetarisk (dog ikke vegetarisk)

 

a la carte anbefaler vi 3 retter per snude

  

snacks

oliven 50

focaccia & haydari  50

andelevermousse, pæremostarda & grillet brød 90

taramasalata, grillet fennikel & krydderrasp 90

baccala 90

ristede marcona mandler 50

kartoffelchips 35

 

retter

 focaccia & haydari  50

grillede kejserhatte, knoldselleripuré, balsamico glace & ponzu 110

kartoffel schiacciatta, gedeoste creme & gule beder 115

oksetatar, grillet agurk, cognac & kartoffelchips 115

bagt blomkål, mandelcreme & tandoori vinaigrette 105

friteret kuller, spidskålsterrine , soya dashi og gochujan 130

onglet, kartoffelpuré, skalotteløg & sauce bordelaise 145

æbletart, kardemomme is & æblesirup  75

frokost

Serveres lørdag og søndag fra kl. 12.00

5 serveringer 225

 

menuen skal vælges af hele bordet og deles family-style.

køkkenet sammensætter menuen,

og den serveres i et friskt tempo.

 

ønsker I at vælge retter a la carte,

anbefaler vi 3 retter per person.

retter

foccacia & haydari 50

grillede kejserhatte, knoldselleripuré, balsamico glace & ponzu 110

bagt blomkål, mandelcreme & tandoori vinagrette 105

oksetatar, grillet agurk, cognac & kartoffelchips 115

æbletart, kardemomme is & æblesirup 75

snacks

andeleverrmousse, pæremostarda & grillet brød 90

taramasalata, grillet fennikel & krydderrasp 90

baccala 90

ristede marcona mandler  50

oliven  50

kartoffelchips  35