7 serveringer 365
Menuen skal vælges af hele bordet og deles family-style.
Menuen kan fås pescetarisk (dog ikke vegetarisk)
a la carte anbefaler vi 3 retter per snude
snacks
oliven 50
focaccia & haydari 50
andelevermousse, pæremostarda & grillet brød 90
taramasalata, grillet fennikel & krydderrasp 90
baccala 90
ristede marcona mandler 50
kartoffelchips 35
retter
focaccia & haydari 50
grillede kejserhatte, knoldselleripuré, balsamico glace & ponzu 110
kartoffel schiacciatta, gedeoste creme & gule beder 115
oksetatar, grillet agurk, cognac & kartoffelchips 115
bagt blomkål, mandelcreme & tandoori vinaigrette 105
friteret kuller, spidskålsterrine , soya dashi og gochujan 130
onglet, kartoffelpuré, skalotteløg & sauce bordelaise 145
æbletart, kardemomme is & æblesirup 75
frokost
Serveres lørdag og søndag fra kl. 12.00
5 serveringer 225
menuen skal vælges af hele bordet og deles family-style.
køkkenet sammensætter menuen,
og den serveres i et friskt tempo.
ønsker I at vælge retter a la carte,
anbefaler vi 3 retter per person.
retter
foccacia & haydari 50
grillede kejserhatte, knoldselleripuré, balsamico glace & ponzu 110
bagt blomkål, mandelcreme & tandoori vinagrette 105
oksetatar, grillet agurk, cognac & kartoffelchips 115
æbletart, kardemomme is & æblesirup 75
snacks
andeleverrmousse, pæremostarda & grillet brød 90
taramasalata, grillet fennikel & krydderrasp 90
baccala 90
ristede marcona mandler 50
oliven 50
kartoffelchips 35
